Hastanemiz Başhekimi Op. Dr. Çağanay Soysal'a Veda Programı Düzenlendi.
24 Ocak 2023

Hastanemizde Başhekim olarak görev yapan Op. Dr. Çağanay Soysal, Etlik Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekim Yardımcısı olarak atanmıştır. Eski Başhekimimiz Op. Dr. Çağanay Soysal için hastanemizde veda programı düzenlenmiştir. Program Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Eyüp SARI,  Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Cihan Döğer,  Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Özgür Ömer Yıldız Hastanemiz yöneticileri, bölüm hocalarımız ve tüm hastane çalışanlarımızın katılımıyla gerçekleşti. Op. Dr. Çağanay Soysal başhekimlik görevini Uzm. Dr. Fatih Mısırlıoğlu'na devretmiştir. Hastanemizde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Op. Dr. Çağanay Soysal'a teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz.