2022-2023 Akademik Eğitim Yılı Açılış Programı Gerçekleştirildi.
22 Kasım 2022

2022-2023 Akademik Eğitim Yılı Açılış Programı Başhekim V. Op. Dr. Çağanay Soysal, hastane yöneticilerimiz, bölüm hocalarımız, uzman ve asistan doktorlarımızın katılımı ile gerçekleşti.
Program saygı duruşu ve istiklal marşı ardından Başhekim V. Op. Dr. Çağanay Soysal, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Şanlıay Şahin ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Emine Polat'ın yaptığı konuşma ile başladı.
2023 Akademik Eğitim yılı, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Şanlıay Şahin'in 'Anne Sütü ve Emzirme' dersi ile resmen başladı.
Program sonunda Sosyal Hizmet Uzmanımız Haşim Kiraz'ın Hastanemiz kurucusu olan Sami Ulus'un Hayatı ve Hastanemizin Tarihçesi adlı slayt sunumu sonrası 2022-2023 Akademik Eğitim Yılı Açılışı adına pasta kesildi.

• top.jpg
  • saygı.jpg