Hastanemizde Yatarak Tedavi Gören Çocuk Hastalarımıza 23 Nisan Sürprizi...
25 Nisan 2022

Hastanemizde devam eden tedavileri nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami'ni hastanede geçiren çocuk hastalarimiza bayram coşkusunu yaşatabilmek amaciyla  etkinlik düzenlendi.

Başhekim V. Çağanay Soysal, hastane yöneticilerimiz ve bölüm hocalarimiz ile birlikte hastanemizde tedavi gören çocuk hastalarin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni kutlayarak oyuncak hediye etti.

Etkinlik için emeklerini ve desteklerini eksik etmeyen Sosyal Hizmet Birimimize, bebek hastalarımıza dağıtmak üzere getirdikleri oyuncaklar için Türk Kızılayı Ankara Şubesi Kadın Kolları Gönüllüler Grubuna, çocuk hastalarımızı eğlendirmek için gelen Gülhane Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü gönüllü öğrencileri ve Hacı Bayram Veli Üniversitesi gönüllü öğrencilerine teşekkür ederiz.

• 4.jpg
  • 6.jpg