Hastanemizde Dünya Doğumsal Kalp Hastalıkları Günü Kutlandı.
09 Şubat 2022

7-14 Şubat Dünya Doğumsal Kalp Hastalıkları Farkındalık Haftası Hastane Yöneticilerimiz , Yenidoğan, Kardiyoloji ve Çocuk KVC  Kliniği Hocalarımızın ve personellerimizin katılımı ile kutlandı. Program saygı duruşu ve  İstiklal Marşı ardından Başhekim V. Op Dr. Çağanay Soysal, Yenidoğan Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Dilek Dilli, Çocuk Kardiyolojisi Eğitim Görevlisi Prof. Dr. Utku  Arman Örün, Çocuk Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Murat Taşar ve Yenidoğan Sorumlu Hemşiresi Gülşen Avcıoğlu’nun   yaptığı konuşma ile devam etti. Program sonunda  Doğumsal Kalp Hastalıkları Farkındalık Haftası adına Pasta kesildi.
Sağlık Bakanlığı tescilli Kalp Merkezi olan hastanemizin değerli çalışanlarına verdikleri emek ve katkılarından dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.