Hastanemizde 2021 Yılı 1. dönem Çocuk Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Açılış Programı Düzenlendi...
18 Ekim 2021

Ankara Kamu hastanelerinde ilk defa hastanemizde gerçekleştirilen Pediatri Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Açılış Programı İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Zülfikar Akelma, Başhekim V. Çağanay Soysal, hastane yöneticilerimiz, bölüm hocalarımız ve kurs katılımcılarımız katılımıyla gerçekleşti.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlamış olup; İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Zülfikar Akelma, Başhekim V. Op. Dr. Çağanay Soysal, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Dilek Mis, Pediatri Yoğun Bakım Sorumlu Hem. Seval Altunkeser'in yaptıkları konuşmaların ardından pasta kesimi ile sona erdi.