2021-2022 Kadın Hastalıkları ve Doğum Eğitim Yılı Açılış Programı Gerçekleştirildi.
11 Ekim 2021

2021-2022 Kadın Hastalıkları ve Doğum Eğitim Yılı Açılış Programı Başhekim V. Op. Dr. Çağanay Soysal, hastane yöneticilerimiz, bölüm hocalarımız, uzman ve asistan doktorlarımızın katılımı ile gerçekleşti.

Program, saygı duruşu ve istiklal marşı ardından Başhekim V. Op. Dr. Çağanay Soysal, Eğitim Koordinatörümüz Prof. Dr. Nilden Tuygun ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Eğitim Görevlisi Prof. Dr. Tuncay Küçüközkan'ın yaptığı konuşma ile başladı.

2021-2022 Kadın Hastalıkları ve Doğum Eğitim yılı, konuk konuşmacı Bilkent Şehir Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Namık Nebi Özcan'ın  'Kan ve Kan Ürünleri Transfüzyonu' dersi ile başladı.

Program, Başhekim V. Op. Dr. Çağanay Soysal’ın Doç. Dr. Namık Nebi Özcan’a çiçek takdimi ve Eğitim Yılı Açılışı adına pasta kesimi ile sonlandı.