Hastanemiz Projesi Destek Kapsamına Alındı
27 Ocak 2021

Başlıksız-1.jpg

Hastanemiz Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü doktorlarımız Uzm. Dr. R.Duygu TEMELTÜRK, Uzm. Dr. S. Duygu UYGUN, Uzm. Dr. Merve CANLI, Uzm. Dr. Cansu Pınar YAVAŞ, Uzm. Dr. Ayşegül EFE ve Uzm. Dr. Büşra Sultan AYDOS’un yürüttüğü “Ankara İlinde Pandemi Sürecinde Çocuk ve Gençlere Travma Odaklı Terapi İmkanı Sunularak Sosyal Destek Sağlanması” adlı projeleri Ankara Kalkınma Ajansı 2020 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı. Bu destek kapsamında, doktorlarımızın EMDR (Eye Movement Desensitization Reprocessing/Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme) terapisi eğitimi alması sağlanarak pandemi döneminin travmatik etkisiyle çocuk ve ergenlerde artan ruhsal sorunları önleme ve tedavi etme noktasında terapinin kullanımının yaygınlaşması hedeflenmiştir.

Kendilerini tebrik eder başarılı çalışmalarının devamını dileriz.