Hastanemizde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlaması
04 Ocak 2022

Hastanemizde, Başhekimimiz Doç. Dr. Zülfikar AKELMA ile birlikte başhekim yardımcılarımız, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz ve müdür yardımcımız ile birlikte, hastanemizin bölüm ve birimlerinde çalışan; sağlık çalışanlarına ve diğer bütün kadınlara karanfil hediye edilerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günlerini kutladı.

Daha sonrasında konferans salonumuzda, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü Kadın Politikaları Şube Müdürü Serap SEVER  ‘’ Kadına Yönelik Şiddet’’ konulu sunumu yaptı. Hastanemiz kadın çalışanlarına, şiddet karşısında nerelere başvuracaklarını ya da tanık oldukları şiddet karşısında ne yapmaları gerektiği konusunda bilgi verdi.

Program sonunda ,Sayın Serap SEVER’ e teşekkür plaketi ve karanfil hediye edildi.