Hastanemizde 14 Kasım Dünya Diyabet Günü Kutlandı.
15 Kasım 2023

Hastanemizde 14 Kasım Dünya Diyabet günü  hastane idarecilerimiz, hocalarımız, hastanemizde tedavi gören hastalarımız, hasta yakınları ve  tüm personelimiz  katılımıyla kutlandı.
Program Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Saadet ERKAN,
Çocuk Endokrinolojisi Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Nursel MURATOĞLU ŞAHİN'in yaptığı açılış konuşmasının ardından diyabet hemşiremiz Büşra KUŞKANADI ve Çocuk Endokrinolojisi hastalarımızdan Eylül Berrin GÖRGÜLÜ'nün 'Diyabetle yaşam yolculuğunda diyabetli olmak'  ve babası Hasan GÖRGÜLÜ'nün 'Diyabetle yaşam yolculuğunda evebeyn olmak' adlı konuşmasıyla devam etti.
Tedavisine aksatmadan devam eden, kan değerlerinin olması gereken değerde tutan hastalarımıza hediye verilerek, aileleri tebrik edildi.
Program sonunda hastanemizde tedavi gören diyabet hastalarımız iyi dileklerle, dilek balonlarını gökyüzüne bıraktı.

Programın düzenlenmesinde emeği geçen başta Doç. Dr. Nursel MURATOĞLU ŞAHİN olmak üzere, Endokrin birimi hocalarımıza, Diyabet Hemşirelerimize,Eğitim Hemşirelerimize  ve Sosyal Hizmet birimimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eder, başarılar dileriz.