Hastanemizde Diyabet Farkındalık Haftası Nedeniyle Çocuk Endokrin Servisi’nde tedavi gören hastalar ziyaret edilerek hediye takdim edildi.

Güncelleme Tarihi: 22/11/2021

Başhekim V. Çağanay Soysal; hastane yöneticileri, Çocuk Endokrin Kliniği hocaları Prof. Dr. Semra ÇETİNKAYA , Prof. Dr. Şenay SAVAŞ ERDEVE, Doç. Dr. Melikşah KESKİN, uzman ve asistan doktorları, diyetisyenleri, hemşireleri ve  Sosyal Hizmet birimi ile birlikte Diyabet Farkındalık Haftası nedeniyle Çocuk Endokrin Servisi’nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek hediye takdim ettiler.