Hastanemiz 'Kalp Merkezi' olarak Tescillendi...

Güncelleme Tarihi: 25/03/2021

KALPMERKEZİ_BANNER.jpg

Hastanemiz “Kalp ve Damar Hastalıkları Bilimsel Çalışma ve Değerlendirme Komisyonu” tarafından 12.03.2021 tarih ve E-83913885-020-422 sayılı Makam oluru ile “Kalp Merkezi” olarak tescillendi.

Hastanemiz Çocuk Kalp Damar Cerrahisi,Çocuk Kardiyolojisi, Çocuk Sağlığı Hastalıkları ve Yenidoğan Yoğun Bakım Kliniklerinde görev yapan hekimler ve sağlık personellerine göstermiş oldukları üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.