NRP (Yenidoğan Canlandırma Programı) Kursu

Güncelleme Tarihi: 12/03/2021

Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü bilgi ve destekleriyle hastanemizde her ay düzenli olarak

NRP (Yenidoğan Canlandırma Programı) Kursu düzenlemekteyiz. NRP kursumuzda katılımcı önceliğimiz eli , yüreği ve bilgisi ile yenidoğana dokunan tüm sağlık çalışanlarımızdır.

17-18-19 Şubat 2021 tarihinde 12 kişinin katılımıyla  3. NRP (Yenidoğan Canlandırma Programı) Kursumuzu başarı ile tamamladık.

Gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştirmeyi planladığımız NRP Kurs duyurularımıza Web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

.