14 Mart Tıp Bayramı Kutlandı

Güncelleme Tarihi: 13/03/2020

Hastanemizde, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile kutlama programı yapıldı. Programa hastane yönetimi ile birlikte sağlık çalışanlarımız katıldılar.
Başhekim Doç. Dr. Zülfikar AKELMA tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramını kutlayarak, temennilerde bulundu.

Program sonunda, hastanemizde uzun yıllar hizmet etmiş ve yakın zamanda emekliye ayrılmış olan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Nusret ŞANAY’ a  özverili çalışmalarından dolayı teşekkür edildi.