Prof. Dr. Necla BUYAN ile Söyleşi: ''Geçmişten Günümüze Türk Kadınlarının Hekimlik Serüveni”

Güncelleme Tarihi: 09/03/2020

Prof. Dr. Necla BUYAN tarafından hastanemizde söyleşi gerçekleştirildi.
8 Mart Kadınlar Günü dolayısı  ile organize edilen söyleşiye hastanemiz yönetimi ve çalışanları katıldı.

Prof. Dr. Necla BUYAN tarafından hastanemizde söyleşi gerçekleştirildi. 8 Mart Kadınlar Günü dolayısı ile organize edilen söyleşiye hastanemiz yönetimi ve çalışanları katıldı.
Söyleşi sonrası BUYAN, kendi anılarını derlediği “Doktor Beyefendi Kızım” adlı kitabını imzaladı.

Prof. Dr. Necla BUYAN tarafından hastanemizde söyleşi gerçekleştirildi.