Bilimsel Makale Yazma Kursu Gerçekleştirildi

Güncelleme Tarihi: 13/01/2020

”Bilimsel Makale Yazma Kursu” hastanemizde gerçekleştirildi. Kursta, makale yazım aşamasından dergiye gönderilme aşamasına kadar makale yazımı, bir bütün olarak ele alındı.

Gerçekleşen eğitimde Hacettepe Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü Medikal Onkoloji B.D Prof. Dr. Ömer DİZDAR, Hacettepe Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü    Medikal Onkoloji B.D Prof. Dr. Sercan AKSOY, Hacettepe Üniversitesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon A.B.D Prof. Dr. Levent ÖZÇAKAR ve Gazi Üniversitesi Medikal Onkoloji B.D Doç. Dr. Ozan YAZICI kursiyerlere “Bilimsel Yayıncılık İlkeleri” nden “Makale Üzerinde Revizyon Tekniği” ne kadar geçen aşamalarda bilimsel çalışma detaylarını sundular.