Dünya Çocuk Hakları Günü Kutlandı

Güncelleme Tarihi: 26/11/2019

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla hastanemizde etkinlik düzenlendi. Hastane Yönetimi ve Tıbbi Sosyal Hizmet Birimi tarafından hastanemizde yatarak tedavi gören çocuk hastalar ziyaret edilerek şifa temennilerinde bulunuldu.

''Çocuk İhmal İstismarı ve Çocuk Hakları''  konferansı Sosyal Hizmet Uzmanımız Zilan UĞURLU ve Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği Al Farah Çocuk Aile Destek Merkezi Çocuk Koruma Sorumlusu Hulus HOCA tarafından sunuldu.