Op. Dr. Özden SAVAŞ Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı

Güncelleme Tarihi: 20/02/2020

ÖZGEÇMİŞ

1988 yılında Kırcaali, Bulgaristanda doğdu. İlköğrenimini Bursa Gevher Sönmez İlköğretim Okulu ve Özel Emine Örnek Kolejinde, liseyi Bursa Ali Osman Sönmez Fen Lisesinde tamamladıktan sonra 2006 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde İngilizce Tıp öğrenimine başladı ve 2012 yılında mezun oldu. Aralık 2012de Hacettepe Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları ve Baş-Boyun Cerrahisi Bölümü’nde ihtisasa başladı. Ekim 2016da ABDde Massachusetts Eye & Ear Infirmary KBB Kliniğinde endoskopik kulak cerrahisi alanında gözlemlerde bulundu. Haziran 2018de uzmanlık eğitimini tamamladı. Ekim 2018 tarihinde Yüksekova Devlet Hastanesinde kulak burun boğaz hastalıkları uzmanı olarak çalışmaya başladı. Haziran 2019’dan beri Sami Ulus Eğitim Araştırma Hastanesi KBB Kliniği’nde hasta muayene ve tedavisine devam etmektedir.