1-7 Ekim Emzirme Haftası Etkinlikleri Düzenlendi

Güncelleme Tarihi: 03/10/2019

Ankara İl Sağlık Müdürlüğü, 1-7 Ekim Emzirme Haftası dolayısıyla 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı’nda etkinlik düzenlendi.
Etkinlik; Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Emine ALP MEŞE, Halk Sağlığı Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih KARA, Ankara İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet GÜLÜM ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Bahattin İLTER’in katılımları ve açılış konuşmalarıyla başladı.
Anneleri bilinçlendirmek ve anne sütünün önemi konusunda farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte Hastanemiz personeli de yer aldı. Hastanemiz ebe ve hemşireleri etkinlikler kapsamında kurulan “Emzirme Danışma Timi” stantlarını ziyaret eden vatandaşlarımızı, emzirme ve anne sütünün önemi konusunda bilgilendirdi.
Hastanemiz Başhekimi, Başhekim Yardımcıları, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür ve Yardımcısı ile doktor ve hemşirelerimiz etkinliğe katıldı.

IMG_2545.JPGIMG_2663.JPGIMG_2670.JPGIMG_2724.JPGIMG_2693.JPG