Hastanemizden Ayrılan Çalışanlarımıza Teşekkür Edildi

Güncelleme Tarihi: 27/07/2019

Hastanemizde müdür yardımcısı olarak 2.5 yıl görev yapan ardından Ankara Şehir Hastanesi’ ne Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı olarak atanan Sayın Garibe Adıgüzel' e ve hastanemizde dahiliye uzmanı olarak görev yaptıktan sonra Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi dahiliye kliniğine atanan Sayın Uzm. Dr. Kenan KOŞAR’ a hastanemize yapmış oldukları değerli katkıları için teşekkür eder, yeni görevlerinde başarılar dileriz.