Ankara İl Sağlık Müdürü Hastanemize Ziyarette Bulundu

Güncelleme Tarihi: 28/05/2019

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet GÜLÜM, Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Eyüp SARI ve Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Mustafa Erkan ÇİÇEK hastanemizi ziyaret etti.
 Ziyaretlerinde  Başhekim Doç. Dr. Zülfikar AKELMA tarafından hastane ile ilgili bir sunum gerçekleştirildi.
Ardından İl Sağlık Müdürümüz ve beraberindeki heyet hastane acil servisi, büyük çocuk servisi ve diğer birimlerde incelemelerde bulunarak  yatarak tedavi gören hastalar ve hastane çalışanları ile sohbet etti.