Patent Duktus Arteriozus (PDA) Multidisipliner Yaklaşım Sempozyumu’’ Gerçekleştirildi

Güncelleme Tarihi: 21/03/2019

Sami Ulus Akademi tarafından organize edilen ve başkanlığını Başhekimimiz Doç. Dr. Zülfikar AKELMA' nın yürüttüğü Patent Duktus Arteriozus (PDA) Multidisipliner Yaklaşım Sempozyumu’’ gerçekleştirildi.
Sempozyumumuza davetli konuşmacı ve oturum başkanı olarak katkı sağlayan hocalarımıza, çalışmalarını sözel sunumları ile paylaşan araştırmacılara ve katılımcılara teşekkür ederiz.

Adsız.png

SEMPOZYUM FOTOĞRAFLARININ TAMAMINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ..