Ankara Dr. Sami Ulus Kadın Doğum Çocuk Sağlığı Hastalıkları Yenidoğan Yoğun bakım Hemşireliği Sertifika Eğitim Programı Başvuru İlanı

Güncelleme Tarihi: 14/03/2019

Ankara Dr. Sami Ulus Kadın Doğum Çocuk Sağlığı Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından 15 Nisan 2019 - 21 Mayıs 2019 tarihleri arasında Yenidoğan Yoğun bakım Hemşireliği Sertifika Eğitim Programı düzenlenecek olup, eğitimin başvuru süresi 14 Mart 2019 – 22 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru yapmak isteyen katılımcılar https://khgmsaglikbakimdb.saglik.gov.tr/TR,34301/sertifikali-egitim-programi-basvurulari.htmlduyuru ekinde bulunan “Başvuru Formunu” doldurarak aşağıda yer alan mail adresine gönderebilir.

Program Sorumlusu : Prof. Dr. Ayşegül ZENCİROĞLU
Bilgi İçin: Mesude ÖZBİLGE