Ankara Eğitim Toplantılarının İkincisi Hastanemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi

Güncelleme Tarihi: 21/12/2018

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı tarafından düzenlenen Ankara Eğitim Toplantıları' nın ikincisi hastanemiz ev sahipliğinde gerçekleşti.
               Başhekim Doç. Dr. Zülfikar AKELMA tarafından yapılan açılış konuşması ardından klinik izlemi özellik arz eden olgular ile ilgili hastane deneyimlerimiz paylaşıldı.
             Olguların takibinde ve sunumunda katkıda bulunan hekimlerimize teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.