Hastanemizde Dünya Çocuk Hakları Günü

Güncelleme Tarihi: 23/11/2018

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü çerçevesinde Başhekimimiz Doç. Dr. Zülfikar AKELMA' nın katılımı ile, Sosyal Hizmet Uzmanı Haşim KİRAZ tarafından ''Hasta Çocuğun Hakları'' adlı konferans gerçekleştirildi.
                            Hastanemizde yatarak tedavi gören çocuk hastalar ziyaret edilerek şifa temennilerinde bulunuldu.
Oyun atolyeleri oluşturularak, yatarak tedavi gören hastalara yönelik aktiviteler gerçekleştirildi.