Sami Ulus Çocuk Koruma Birimi

Güncelleme Tarihi: 06/12/2018

Hastanemizde ihmal ve istismar açısından oldukça riskli hastaların takip ediliyor olması ve göç nedeniyle başvuran hastaların yıllar içinde artması nedeniyle bu konu daha da önemli hale gelmiştir. Bu hastaların birimler tarafından yapılan izleminin ve değerlendirmesinin ortak bir çatıda birleştirilmesi ve multidisipliner izlemin kuvvetli hale getirilmesi için hastanemizde ''Çocuk Koruma Birimi'' kurulmuştur.

Prof. Dr. Saliha ŞENEL
Doç. Dr. Nilden TOYGUN