Gebe Okulu’nda Attachment Parenting International Türkiye, Ankara Toplantısı Yapıldı

Güncelleme Tarihi: 08/10/2018

Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları EAH Gebe Okulu’nda Attachment Parenting International Türkiye, Ankara Toplantısı yapıldı. Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Çağanay Soysal’ın ev sahipliği yaptığı grup toplantısını Attachment Parenting International Türkiye Lideri Uz. Dr. Serap Reyhanioğlu Arıkan yönetti. Güvenli bağlanma, çocukların duygusal ihtiyaçlarını fark etmek ve karşılamak, empatik iletişim ve aile içi denge konularında interaktif bir atölye şeklinde ilerleyen bir destek çemberi oluşturuldu. Özveriyle hazırlanan, verimli ve keyifli geçen bu destek  çemberi için Uz. Dr. Serap Reyhanioğlu Arıkan’a ve birbirinden kıymetli, farkındalığı yüksek olan ebeveynlerimize teşekkür ederiz.