Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Ali İhsan Taşcı Çalışmalarını Yapmak Üzere Hastanemizdeydi

Güncelleme Tarihi: 08/10/2018

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Ali İhsan Taşcı hocamız, çalışmalarını yapmak üzere 25. 04. 2018 tarihinde hastanemize teşrif etmişlerdir. Ankara'da bulunan Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Uygulama Araştırma Merkezlerinin başhekimleri ve yine Ankara ve Çevre illerdeki Sağlık Uygulama Araştırma Merkezlerinin Tesis Eğitim Sorumluları da hastanemizde bu çalışmalara katılmışlardır. Verimli ve faydalı geçen bu toplantıya katılımlarından dolayı Sayın Dekanımıza ve diğer saygıdeğer misafirlerimize teşekkürlerimizi arz ederiz.