Uzm. Dr. Eyüp SARI' ya Vefa.

Güncelleme Tarihi: 06/04/2018

2016- 2018 yılları arasında hastanemiz yöneticisi olarak görev yapmış olan Uzm. Dr. Eyüp SARI' nın hastanemiz görevinden ayrılarak, yeni görev yerine başlaması üzerine veda programı yapıldı. Video gösteriminin ardından, Başhekimimiz Doç. Dr. Zülfikar AKELMA, hocalarımız ve hastane çalışanlarımız duygu ve düşüncelerini dile getirip, Uzm. Dr. Eyüp SARI' nın hastanemizde yaptığı üstün hizmetler nedeniyle kendisine teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar dilediler. Program sonunda Sayın Uzm. Dr. Eyüp SARI' ya Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları hatırası olarak çiçek ve hediye takdim edildi.