Dr. Sami Ulus Hastanesi Yeni Başhekimi, Başhekim Yardımcıları ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Görevlerine Başladılar.

Güncelleme Tarihi: 06/04/2018

Ankara Dr. Sami Ulus Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları, Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni Başhekimi Doç. Dr. Zülfikar AKELMA ve hastanemize atanan Başhekim Yardımcıları Uzm. Dr. Uğur Ufuk IŞIN ve Uzm. Dr. Hilal BALCI  ile birlikte Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Dilek MİS ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Emine YILDIRIM da görevlerine başlamışlardır.