Bütün Bölüm ve Birimlere Teşekkür Belgeleri Takdim Edildi.

Güncelleme Tarihi: 06/04/2018

Dr. Sami Ulus Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ana Binasında hastanemizin bütün bölüm ve birimlerine, başta Bölüm Sorumluları olmak üzere bütün çalışanlarına, hastanemize yaptıkları hizmetten dolayı Hastane Yöneticimiz Uzm. Dr. Eyüp SARI, Başhekim Yardımcımız Op. Dr. Çağanay SOYSAL, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Filiz BOZDEVECİ,  İdari ve Mali İşler Müdürü Taner KAYGUSUZ ile birlikte bölüm ve birimleri gezerek Teşekkür Belgelerini takdim etmişlerdir.