Jinekoloji ve Obstetride Hipnoz Programı

Güncelleme Tarihi: 05/04/2018

Dr. Sami Ulus Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları, Eğitim ve Araştırma Hastanesi' nde; Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Eyüp SARI, Sağlık Bakanlığı Verimlilik Daire Başkanı Uzm. Dr. Cihan DÖĞER, Başhekim Yardımcılarımız Op. Dr. Çağanay SOYSAL, Dr. Atikullah GHIASEE ve Gebe Okulumuz Doktoru Op. Dr. Elif AKKAŞ YILMAZ ve Gebe Okulu Ebesi Nezahat ÇALIŞKAN ile birlikte Kadın Doğum Doktorlarımız ve Ebe Hemşirelerin eğitime katılımıyla 18-19 Ocak 2018 Tarihlerinde '' Jinekoloji ve Obstetride Hipnoz'' programı gerçekleştirilmiştir.
Başhekim Yardımcımız Op. Dr. Çağanay SOYSAL' ın Ankara Kalkınma Ajansı projesi olan programa katılım yoğun ilgi görmüştür.
Eğitim, Sağlık Bakanlığı sertifikalı hipnoz eğitmenleri tarafından gerçekleştirilmiş olup; İntegratif Tıp Derneği Başkanı Uzm. Dr. Sedat YILDIZ, Hipnoz Eğitmeni Dr. Mehmet KARAN, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Ali Ata ÖZDEMİR ve Medipol Üniversitesi Ebelik Bölümü' nden Yrd. Doç. Filiz OKUMUŞ ile birlikte; '' Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları, Ülkemizde ve Dünyada Mevcut Yasal Durum'', ''Hipnozda Temel Kavramlar'' , ''Temel Telkin Yöntemleri'' , ''Doğumda Hipnoz'' , ''İnfertilitede Hipnoz'' , ''Vajinismusta Hipnoz'' konuları konuşuldu.
Hipnoz uygulama örnekleri anlatıldı ve sonrasında kısa hipnoz yöntemleri uygulanarak gösterildi.
Eğitim sonunda katılımcılara Katılım Belgesi verilerek program tamamlandı.
Eğitimcilere, bize harika bilgi ve deneyimlerini aktardıkları için hastane yönetimi ve katılımcılar olarak çok teşekkür ederiz.