Çocuk Hastalara Yeni Yıl Etkinliği

Güncelleme Tarihi: 03/04/2018

Sağlık Bilimleri Üniversitesine bağlı, Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ana Binası’nda; Hastanemizde, etkinlik düzenlendi. Sosyal Hizmet Birimi çalışanlarının yürüttüğü çalışma ile birlikte; Subayevleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi- Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü üçüncü sınıf (11/B Sınıfı) öğrencileri ve öğreticilerinin katılımıyla hastanemizin çocuk hastaları renkli anlara tanık oldular.

Hastanemizde, hastane koridorları süslendi, çocuk hastalar ziyaret edildi ve hediyeler dağıtıldı. Daha sonrasında konferans salonuna çocuklar davet edilerek, öğrenciler tarafından düzenlenen müzikli gösteri sunuldu.