İdari ve Mali İşler Müdürü

Güncelleme Tarihi: 16/07/2020

Ali BATGA

İdari ve Mali İşler Müdürü

1981 yılında Bingöl’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bingöl’de tamamladı. 1998 yılında Bingöl 60. Yıl Sağlık Meslek Lisesi Sağlık Memurluğu Bölümünden (Toplum Sağlığı), 2007 yılında Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sağlık İdaresi Bölümünden mezun oldu. 2013 yılında Türk Hava Kurumu Üniversitesi Sağlık Kurumları Yöneticiliği Yüksek Lisansını tamamladı. 2001 yılında Zonguldak İli Kozlu İlçesi Sivriler Köyü Sağlık Ocağında Sağlık Memuru (Toplum Sağlığı) olarak göreve başladıktan sonra, 2001-2010 yılları arasında SBÜ Ankara Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, 2010-2016 yılları arasında Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sosyal Güvenlik Uygulamaları Dairesi Başkanlığında Fiyatlandırma Birim sorumlusu olarak görev yaptı. 2016- 2020 yılları arasında Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Finansal Analiz ve Faturalandırma Dairesi Başkanlığında Fiyatlandırma ve Faturalandırma Birim sorumlusu olarak görev yaptı. Halen hastanemiz İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görevini yürütmektedir.